Finale Red Bull Fierste Ljepper www.redbull-photofiles.com

We willen je graag nuttig weeradvies geven voor Red Bull Fierste Ljepper op zaterdag 10 september. Maar zoals je wellicht gemerkt hebt afgelopen ‘zomer’, is het lastig om het weer correct te voorspellen.

Op dit moment staat er zowel een zonnetje, als een regenbui op de planning. Dus het ligt eraan hoe jij gemutst bent wat voor maatregelen je moet treffen. Ben jij een rasoptimist? Vergeet dan je flesje zonnebrand factor 30 niet. Is bij jou altijd het glas half leeg, en dan ook echt allleen jouw glas, neem dan een zuidwestertje mee. Maar even alle gekheid op een stokje, het verwachte weer voor Amersfoort op zaterdag 10 september is:

Minimaal: 15 graden
Maximaal: 24 graden
Regenkans: 60% (5,5 mm)

Maar het kan nog alle kanten op gaan en we laten ons ook niet kennen door een paar spatjes regen. Voor de laatste update van het weer, kijk op weeronline.nl.

Reisadvies
Amersfoort is redelijk centraal gelegen in ons land en goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Dus laat dat geen excuus zijn om de zoektocht naar de Fierste Ljepper (verste springer) te missen.

Openbaar vervoer
De Koppelpoort ligt op ongeveer 1 kilometer afstand van het Centraal Station Amersfoort. Vanaf het stationsplein ga je via de Molenstraat direct links richting het stadhuisplein. Op het stadhuisplein na 150 meter links afslaan naar de Achter Davidshof. Na 90 meter links afslaan naar de Achter Davidshof en direct rechts afslaan naar de Smallepad.

>> Ga naar de website van NS voor de vertrektijden
>> Ga naar de website van 9292OV op je reis van deur tot deur te bepalen

Met de auto
De volledige routebeschrijving met de auto vind je hier. Ook staat hier een aantal parkeergelegenheden in de buurt beschreven. Als JijJij de weg niet zo goed weet en TomTom je moet helpen, is het goed om te weten dat dit het adres is:

Plantsoen West
Amersfoort

We zien je graag bij de Koppelpoort in Amersfoort vanaf 14.00 uur!

Want more?
>> Volledige routebeschrijving
>> Filmpje Red Bull Fierste Ljepper
>> Alle feiten op een rijtje
>> Hoe bereik je de top met fierljeppen?
 


Reacties

    Krabbelen

    * Alle velden zijn verplicht
    Slechts 2000 tekens kunnen ingevoerd worden :
    Typ het woord in aan de linkerkant, klik op 'Plaats reactie:

    artikel Details